Karnawałowa Kolacja Charytatywna

Dziękujemy!

Wczoraj w Restauracji Magazyn Food Concept odbyła się wyjątkowa Karnawałowa Kolacja Charytatywna.
Jej pomysłodawczynią była Joanna Ochniak, to Ona zaprosiła Jakub Ignyś i Tomasz Purol TOP CHEF Polska. Potem do teamu dołączył jeszcze nasz szpikowy przyjaciel Ernest Jagodziński.
Wieczór był magiczny dlatego nie zabrakło Iluzjonista Josyn, oj było fantastycznie.
Organizatorom zależało na stworzeniu dobrej i smacznej atmosfery, udało się, to była prawdziwa biesiada!

Mieliśmy wspaniałych gości, którzy byli otwarci i hojni. Podczas wieczoru zebraliśmy 7970 zł, a to nie koniec, czekamy na kilka przelewów.

Dziękujemy wszystkim sponsorom, kłaniamy się nisko firmie Volvo Firma Karlik Poznań, Jantex Polska Blow Up Hall 5050 Hotel Magazyn Food Concept,Paweł Mieszała, Bartosz Dziamski Poznański prestiż Poznan.travel Jakub J Pindych Papaja.pl Agnieszka Ochniak Bidfood Farutex InterEuropol – Piekarnia Szwajcarska

Podczas tego magicznego wieczoru byli z nami Katarzyna Bujakiewicz i Kacper Majchrzak, nasi ambasadorzy.

Dziękujemy wszystkim, którzy zechcieli nam pomóc!

Asieńko wysyłamy do Ciebie naszą szpikową moc!

Kochani spójrzcie jak wyglądała ta kolacja okiem Poznańskiego Prestiżu.